Velkommen til Kalas Catering 

- Mer enn bare god mat!

Ærlighet kan smakes...


Man behøver ikke alltid dekorere og forvandle gode råvarer, de smaker bra så lenge du forstår dem og bruke dem til beste effekt. På samme tid, er det noen ganger ganske enkel, og gir den største opplevelsen. 

Det tradisjonelle kjøkken kan fortsatt overraske, det latinske kanskje den mest raffinerte, mens asiatiske retter er den mest lekne, vi lærer hele tiden...

Vi har mange års erfaring i å tilberede mat som passer de fleste anledninger, derfor har vi et bredt utvalg av menyer og forslag som som åpenbart vil dekke dine behov. Vi hjelper deg gjerne å sette sammen menyer med råvarer som passer sesong og arrangement.

Mat-filosof og gourmetkokk Christoffer Østberg og Pål Inge Ransted har tilsammen mer enn 40 års erfaring fra storkjøkken, hotell og restaurantbransjen.

Kalas Catering som mål å alltid levere frisk og hjemmelaget mat som gir deg og dine gjester en god opplevelse.

Kalas Catering er mer enn bare god mat - vi kan ta oss av hele arrangementet, fra forrett til dessert, fra klargjøring til servering for alle typer arrangementer, fra mottakelser, møter/konferanser, bryllup, konfirmasjon, selskaper og minnesamvær.. Så hvis du har behov for catering er Kalas Catering alltid klar med et deilig tilbud.Hvorfor oss?

Kalas Catering 


- mer enn bare 

        god mat!